Στη Νέα Κηφισιά, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 246,  σ’ ένα αυτόνομο κτίριο 180 τ.μ., δημιουργήσαμε το Κτηνιατριακό Κέντρο Κηφισιάς, με τη συνεργασία τριών συναδέλφων, του Παναγιώτη Καλλιμάνη, του Μανώλη Χανιώτη και του Ιβάν Σουρίνα.

Είχαμε πολυετή εμπειρία. Είχαμε την αγάπη μας για τα ζώα. Είχαμε το κοινό όραμα για τη δημιουργία ενός κέντρου, ευρωπαικών προδιαγραφών, που θα προσφέρει υψηλή ποιότητα παροχών, εξειδίκευση, άνεση και δυνατότητα διαχείρισης κι αντιμετώπισης όλου του φάσματος των προβλημάτων που μπορούν ν’ απασχολήσουν τους τετράποδους φίλους μας. Με σεβασμό. Και με την συνεργασία αξιόλογων και εξιδεικευμένων εξωτερικών συναδέλφων.

Αυτή  ήταν η βάση για να πετύχουμε το στόχο μας, επανδρώνοντας με σύγχρονο εξοπλισμό έναν ξεχωριστό χώρο στην Κηφισιά, με εύκολη πρόσβαση κι άνετο πάρκινγκ.

Εκτός από την άσκηση της κλασικής ιατρικής , υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής και ομοιοπαθητικής ιατρικής σε όσα περιστατικά κριθεί αναγκαίο και ειδικά στα χρόνια νοσήματα όπου η κλασική ιατρική βρίσκει αρκετούς περιορισμούς , αφού ο Παναγιώτης Καλλιμάνης και ο Μανώλης Χανιώτης είναι διπλουματούχοι της Εθνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας  (Ε.Ε.Ο.Ι.Σ).

Το ευρύ ωράριο λειτουργίας του κέντρου μας, (10πμ – 9μμ), θα σας βοηθήσει τη στιγμή που έχετε ανάγκη αλλά και όλες τις υπόλοιπες ώρες, με αμεσότητα, χάρη στην 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, οι δύο συνάδελφοι, ο Παναγιώτης Καλλιμάνης και ο Ιβάν Σουρίνα, λειτουργούν εδώ και 20 χρόνια την Κτηνιατρική κλινική “Σταυρός” στον Γέρακα, προσφέροντας την εμπειρία τους και τη δυνατότητα εξυπηρέτησης  σε ευρύτερη περιοχή της Αττικής.